Litt om meg

Hei, jeg tenkte og starte og blogge i dag. Jeg tenkte bar å fortelle litt om meg selv. Som sakt så er jeg 13 år, og bor i stavanger. Jeg går på turn RG og har gått på håndball. I fritiden så liker jeg og hver med venner se litt youtube og netflix. Jeg liker veldig godt og sminka meg selv. Jeg er en person som bryr meg mye om andre folk, og jeg er meg sjøl rundt alle. Om jeg har en ting jeg mener, så sier jeg det rett ut. Jeg kan bli litt lett irritert på venner, og sur om de gjør meg sur. Jeg klare ikke å hver sur på en person lenge og hver lenge uten og snakke med den. Men det kommer også litt ann på hva de har gjort. Jeg er også veldig følsom.

Vell i dag har jeg og hele klassen min hvert på kongeparken i hele dag. Og senere så skal jeg på bursdagen til Lotte, det gleder jeg meg mye til.

2 kommentarer

Thea

14.06.2017 kl.16:24

hvilke smykker/ringer bruker du?

hva slags stil har du?

har du klappet til en gutt i ansiktet før? hva skjedde?

har du mange venner?

har du lange eller korte negler?

:)

Kaylane Lima

14.06.2017 kl.23:10

Thea: hei, tusen takk får alle spørsmålene dine. Jeg kommer til å svare på disse snart, jeg skal lage en video med spørsmålsrunde. Eller bare skrive de, da kan jeg svare på alle disse:)

Skriv en ny kommentar

Kaylane Lima

Kaylane Lima

13, Stavanger

Hei, jeg heter Kaylane jeg er 13 år. Jeg ble født og oppvokst i Brasil. Jeg bor i stavanger nå og har bodd her siden jeg flyttet til Norge. Jeg kommer til å blogge litt om sminke fritiden osv.

Kategorier

Arkiv

hits